Hoe werkt het?

Bij het Glow up plan staat er elke week een nieuw thema met bijbehorende challenges voor je klaar in de Glow up Acadamy. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe, gezonde leefstijl en mindset te vormen!

 

Je ontvangt je eigen journal waar je je dagelijkse doelen in kunt opschrijven en waar je jouw dag positief mee kunt starten. De challenges kun je op elk moment van de dag doen, wanneer het jou uitkomt. Ik ben er als coach om je verder te helpen en te ondersteunen waar nodig.

 

Verder krijg je onbeperkt toegang tot de Slim Vision community. Hier kun je ervaringen en tips delen, steun krijgen en oefeningen bespreken. Ook vindt hier de groepcoaching plaats. Ik heb het programma zo ingedeeld dat je vanzelf, stap voor stap, een positievere mindset krijgt en succesvol, gezonder en gelukkiger wordt. Geen vage beloftes maar concrete tips en tricks waarmee jij hoe dan ook het roer kan omgooien!

 


Met dit programma ga jij:


Een greep uit de onderwerpen

Glow Up Plan

6 maanden toegang

€149 119
Per maand
  • 1 op 1 coaching
  • Groepscoaching
  • Zes maanden toegang tot de Glow up academy
  • Levenslang toegang tot de community
  • Gratis Slimvision Journal
Nu -20%

Coaching

Boek een losse sessie

69
Voor één power hour!
  • 1 op 1 coaching
  • Behoeften en visie in kaart brengen​
  • Ontdekken valkuilen & krachten
  • Concrete doelen stellen en tot actie komen!​


Niet tevreden? Geld terug!

Ik heb er vertrouwen in dat het Glow up plan effectief is en jou de gewenste resultaten oplevert. Daarom hanteer ik een ‘Niet goed, geld terug’ garantie. Probeer het plan 2 weken uit, kijk wat je ervan vindt, en past het toch niet bij je? Dan krijg je binnen 2 weken je geld terug! 


Veelgestelde vragen

Het Glow up plan is voor jou als je gelukkiger wil worden met jezelf, meer zelfvertrouwen wil krijgen, positiever wil denken, gezonder wil worden en een fijne relatie met eten wil hebben.

 

Als je fitter, gelukkiger en gezonder wil worden zonder daarvoor te moeten inleveren op lekker eten, een wijntje en een borrelplankje is dit plan voor jou geschikt. Het Glow up plan helpt jou om een gezonde relatie met eten op te bouwen. Geen vreetbuien meer bij stress, verdriet of een vervelende dag. Geen schuldgevoel als je lekker eet of een wijntje drinkt. Geen geld uitgeven aan dieetshakes, repen, pillen of apparaten die toch niet werken! Genieten van alles waar jij van houdt!

Als jij op zoek bent naar een kant-en-klaar dieet waarmee je in één week 5 kilo afvalt of een sixpack behaalt met behulp van speciale pakjes en zakjes dan ben je hier aan het verkeerde adres. Het Glow up plan zorgt voor een blijvende verandering in jouw gewoontes, het doorbreken van patronen die duidelijk niet voor jou werken en geeft jou handvatten om de rest van je leven slank en zonder diëten gelukkig te zijn. Doorbreek het jojoën van dieet naar dieet en pak het probleem aan bij de kern!

Het plan is zo ontworpen dat iedereen, van ondernemers tot studenten en van huismoeders tot huisvaders, het kan volgen. Je kunt de oefeningen en video’s op elk gewenst moment van de dag bekijken. Dit kost je minder dan een half uurtje per dag!  

Het Glow up plan is bewezen effectief. Gemiddeld val je er zeker een pond per week mee af. Ik geloof in verantwoord afvallen. Met het glow up plan werk je aan je mindset en aan je gedrag, waardoor je de kern van het probleem aanpakt en je gewichtsverlies voor altijd behoudt. Dus geen crashdieet waarmee je nu misschien even veel verliest en daarna toch weer aan komt!

Het Glow up plan leert je hoe jij je voeding kunt inplannen en om jouw eigen standaard dagmenu’s samen te stellen. Geen knip-en-plak eetschema dus, een gepersonaliseerd eetpatroon dat bij jou past én wat je dus ook zeker volhoudt! Dus ook als je geen vis, vlees, koolhydraten, gluten, lactose etc. eet. Oh en jouw favoriete maaltijden en snacks horen daar ook zeker bij!

Geen probleem! Je leert bij het Glow up plan hoe je maaltijden kunt aanpassen naar je eigen wensen (en die van een ander) en ook leer je wat een normale portiegrootte is. Iedereen kan meedoen en je kunt wat je geleerd hebt te allen tijde toepassen. Dus ook op visite, op vakantie en uit eten. Geen rare sapkuren of verplichte of verboden ingrediënten.

Beweging is uiteraard belangrijk om gezonder en fitter te worden. Dit betekent echter niet dat je uren in de sportschool hoeft te staan! In het Glow up Plan leer je hoe je kunt bewegen op de manier die bij jou past. Ben je geen hardloper of krachtpatser? Geen enkel probleem! Met de kleinste verandering in je beweegpatroon kun je al heel veel bereiken: let maar op…