Hi, ik ben Lisa!

Oprichtster van Slim Vision. 
Of ik altijd al goed in mijn vel zat en verstandig met eten omging? 
Hell no!

"Maar wat weet jij nou van eetproblemen?"

Vroeger zag ik als in de spiegel keek altijd heel veel waar ik ontevreden over was. Zo waren mijn benen te stevig, mijn heupen te dik, mijn borsten te klein, mijn schouders te breed en ga zo maar door. Ook voelde ik mij over het algemeen niet gelukkig. Niet gelukkig met mijzelf, niet gelukkig met hoe ik in het leven stond en was ik nooit echt trots op mijzelf wanneer ik iets bereikte.

Mijn gedachten lieten mij geloven dat ik niet goed genoeg was en ik vergeleek mezelf continu met anderen. Ik zag vrouwen in mijn omgeving en op social media die alles leken te hebben wat ik wilde en waarbij het leven vlekkeloos leek te gaan. Ik zat vast in een vicieuze cirkel: ik voelde mij verdrietig en slecht en was te kritisch op mijzelf, troostte mijzelf vervolgens in bed met eten en voelde mij daarna enorm schuldig. “Zie je wel, je kan het niet”. Altijd weer dat stemmetje in mijn achterhoofd.  Ik startte mijn opleiding Voeding & Diëtetiek, ging werken bij een sportschool en kocht hier en daar gezonde sapjes. Probleem opgelost? Zeker niet! Mijn gedachten en mindset waren immers nog hetzelfde en ik zou pas van mijzelf houden als ik aan al mijn gestelde voorwaarden voldeed. Ik wilde calorieën tellen en sporten maar hield dat niet vol en voelde mij opgelaten. Hierdoor werd ik alleen maar nog onzekerder.

Op een dag was ik het spuugzat

Ik besloot het roer om te gooien, ik wilde mij niet meer zo voelen! Ik was vastberaden om mijn mindset aan te pakken, een gezonde relatie met eten op te bouwen en om positief in het leven te staan! Ik verslond zelfontwikkelingsboeken, rondde mijn Bachelor Voeding & Diëtetiek af, luisterde podcasts, ging gesprekken aan met experts en probeerde van alles uit om een soort 2.0 versie van mijzelf te creëren.

De afgelopen jaren heb ik een transformatie doorgemaakt. Ik ben positiever, heb geleerd over voeding en de effecten op je mentale en fysieke gezondheid, een gezonde leefstijl, psychologie, cognitieve gedragstherapie, zelfliefde en nog veel meer. Ik voel mij nu krachtig, zeker van mijn zaak, ben gelukkiger en gezonder en heb ik een eigen unieke methode ontworpen die niet alleen helpt voor mij, maar ook voor jou! Deze methode berust op de pijlers mindset, zelfliefde en voeding. Een holistische aanpak dus, waarmee jij vanuit jouw innerlijke kracht een 2.0 versie van jezelf wordt.

Als transformatie expert en holistische voedingsdeskundige wil ik de wereld niet alleen gezonder maken maar vóóral gelukkiger maken. Ik geloof dat jij alles in je hebt zitten om een sprankelend nieuw leven tegemoet te gaan vanuit meer zelfliefde. Met de juiste tools kun je een geweldige groei doormaken. Ik wil je hierbij helpen, je hoeft het niet meer alleen te doen. Deze reis startte bij mij en wil ik graag vervolgen met jou!

Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Wijntjes & borrelhapjes? Yes please!

Iedereen die mij goed kent weet dat mijn favoriete woord ‘balans’ is. Want zeg nou zelf: wil jij de rest van je leven alleen maar groentesapjes drinken en eiwitrepen eten? Ik in ieder geval niet!

Het mooie van jouw gezondheid is dat wanneer jouw basis goed zit, er speling is voor dingen zoals borrels, feestjes, uitgebreide diners en filmavondjes met vriendinnen. En wanneer er ruimte is voor comfort food is er ook niet meer die immense drang om te snaaien en achteraf weer een schuldgevoel te hebben.

Die gezonde basis ga je creëren met behulp van het Glow up plan. Je krijgt hierbij alle handvatten om een leefstijl te creëren die bij jou past en die dus de rest van je leven te gebruiken is. Doei eeuwige dieet-strijd!

Slim Vision Business-028

Mijn expertise

Mindset & Gedragsverandering

Samen kunnen wij ontdekken waar jouw valkuilen liggen en welke gewoontes je kunt vervangen. Belangrijker nog: ik leer je hoe je jouw nieuwe leefstijl kunt vasthouden! Jij hebt alles in je zitten om alles uit je leven te halen, ik ga je daar bij helpen!

Zelfliefde & Zelfontwikkeling

Zelfliefde is essentieel als je gelukkiger en gezonder wil worden. De weg naar onvoorwaardelijke zelfliefde is niet altijd makkelijk dus ben ik er om je een duwtje in de juiste richting te geven, je te helpen waar nodig en je te coachen naar een liefdevolle zelfontplooiing.

Voeding & algehele gezondheid

Voeding & je gezondheid...Soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer! Als holistische voedingsdeskundige (Bsc) geef ik je de tools om op een leuke en makkelijke manier een gezondere leefstijl te creëren. Ook emotie-eetbuien gaan we samen tackelen. Voortaan kun je dus écht genieten, zonder schuldgevoel! Dus ook van pizza, ijs of chocolade.

Meer weten over het Glow up plan?